17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSportImplozie în PRM

Implozie în PRM

Alături de liderii de sector, au părăsit formaţiunea condusă de Corneliu  Vadim Tudor vicepreşedintele cu probleme organizatorice, vicepreşedintele pe probleme de comunicare şi secretarul executiv al PRM Bucureşti. Preşedintele PRM Sector 6, Luminiţa Adam, şi-a anunţat concomitent intrarea în PSD.

Demisia în bloc a fost justificată prin apropierea partidului, în ultima vreme, de PDL şi a fost însoţită de o serie de acuzaţii la adresa preşedintelui Corneliu Vadim Tudor. „În ciuda imaginii de om corect cu care doreşte să păcălească alegătorii, Vadim Tudor este de fapt o persoană duplicitară, cu un comportament deviant, preocupat doar de propriile interese”, au arătat demisionarii printr-un comunicat de presă. Aceştia şi-au manifestat susţinerea faţă de declaraţiile recente ale lui Codrin Ştefănescu şi s-au arătat nemulţumiţi faţă de modul în care reprezentanţii PRM în Consiliul General al Municipiului Bucureşti au votat, în mai multe rânduri, alături de democrat-liberali.

Liderul PRM nu a putut fi contactat ieri pentru a-şi prezenta punctul de vedere faţă de acuzaţiile aduse de colegii săi.

Demisiile de la PRM Bucureşti survin la doar o zi după ce vicepreşedintele Codrin Ştefănescu a părăsit partidul şi l-a acuzat pe Corneliu Vadim Tudor de „duplicitate” şi de „aservire” la PDL. În replică, preşedintele PRM a arătat că Ştefănescu şi-a dat demisia înainte de a fi exclus.

La mijlocul săptămânii trecute, prin votul consilierilor PDL, PRM şi PNG, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat întrebările pentru referendumul din 19 iunie în forma dorită de democrat-liberali. Anterior, în aceeaşi formulă au fost respinse proiectele primarului general, Sorin Oprescu, spre nemulţumirea liderilor PSD, care-şi doresc ca acesta să fie candidatul USL la alegerile locale din 2012.

Cele mai citite

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...
Ultima oră
Pe aceeași temă