19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportHandbalUna caldă, alta rece, în Liga Campionilor. CSM București a făcut scor...

Una caldă, alta rece, în Liga Campionilor. CSM București a făcut scor cu Savehof, iar Rapid a pierdut dramatic în Danemarca

Echipele românești au evoluat astăzi în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. CSM Bucureşti a învins echipa suedeză IK Savehof, cu scorul de 35-26, în Sala Polivalentă din Capitală, în timp ce vicecampioana României, Rapid, a fost învinsă la limită, în deplasare, de formaţia Ikast Handbold, scor 30-29.

După un început mai dificil, în care scandinavele au condus cu 3-0, 4-2, 6-5, „tigroaicele” au preluat controlul şi au dominat meciul până la capăt. CSMB a avut un avans de opt goluri pe tabelă la pauză, iar în repriza secundă ecartul a ajuns la 12 goluri, însă diferenţa finală a fost de nouă goluri.

La CSM au revenit Elizabeth Omoregie şi Mihaela Mihai, după accidentări care le-au ţinut departe de teren mai multe luni.

În celelalte meciuri ale grupei, desfăşurate sâmbătă, DVSC Schaeffler a pierdut acasă cu Odense Handbold, scor 22-35, Brest Bretagne Handball a dispus de SG BBM Bietigheim cu 37-30, iar Buducnost BEMAX Podgorica a cedat acasă cu 21-29 în faţa formaţiei Gyori Audi ETO KC.

În acest moment, CSM București e pe locul trei în grupă, cu 13 puncte.

Rapid, eșec dramatic în Danemarca

Tot astăzi, vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă, în deplasare, de formația daneză Ikast Handbold, cu scorul de 30-29.

Pentru Rapid, principalele marcatoare ale partidei au fost Jerabkova (10 goluri), Scaglione (4) și Hougaard (4).

După 11 etape în grupa B, Team Esbjerg este lider, cu 18 puncte (un meci mai puţin), iar Rapid Bucureşti se află pe locul 7, cu doar 7 puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă