19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportHandbalRomânia va avea o echipă în finala EHF European League! Gloria Bistrița...

România va avea o echipă în finala EHF European League! Gloria Bistrița și Dunărea Brăila se duelează în penultimul act

Formațiile CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud şi HC Dunărea Brăila vor fi adversare în semifinalele EHF European League, conform tragerii la sorţi efectuate astăzi la Graz.

România va avea o echipă în ediția din acest an a celei de doua competiții valorice din handbalul feminin european, după ce Gloria Bistrița se va duela cu Dunărea Brăila în semifinalele EHF European League.

Cealaltă semifinală le va opune pe Neptunes Nantes (Franţa) şi pe Storhamar Handball Elite (Norvegia).

Turneul Final Four al competiţiei va avea loc la Graz, semifinalele fiind programate pe 11 mai, iar finala şi finala mică, pe 12 mai.

Gloria este singura echipă neînvinsă a această ediţie a întrecerii, în timp ce Dunărea Brăila a pierdut un singur meci din cele 12 jucate, ea venind din preliminarii.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă