12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportHandbalMinaur, în semifinalele EHF European Cup! Steaua a ratat calificarea

Minaur, în semifinalele EHF European Cup! Steaua a ratat calificarea

Formația de handbal masculin Minaur Baia Mare s-a calificat în semifinalele EHF European Cup, deşi a pierdut în deplasare, cu 28-30, returul cu echipa austriacă Bregenz Handball. În alt meci, Steaua a ratat calificarea în „careul de ași”, după ce a cedat în Islanda, în fața celor de la Valur, cu 30-36.

După ce în meciul tur, disputat pe teren propriu, câştigase cu 37-31, vicecampioana României a început destul de bine meciul din Austria şi a condus în câteva rânduri la două goluri (2-0, 4-2, 5-3, 7-5), dar gazdele au reuşit să echilibreze disputa, iar la pauză aveau un avans de două goluri, 18-16.

În repriza secundă, Bregenz şi-a consolidat avansul de pe tabelă, iar la un moment dat chiar a ajuns să conducă la şase goluri, 30-24 (57), după patru goluri consecutive. Minaur a găsit resurse să revină în ultimele minute, punctând de patru ori, suficient pentru a-şi asigura calificarea.

Steaua a ratat calificarea

În alt sfert de finală, Steaua Bucureşti a fost învinsă de Valur Reykjavik, cu scorul de 36-30, în Islanda. Valur câştigase şi la Chiajna, în urmă cu o săptămână, cu scorul de 36-35.

În semifinale, Minaur o va înfrunta chiar pe Valur.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă