6 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSportHandbalCSM București, victorie clară în Ungaria. „Tigroaicele” au defilat cu Schaeffler

CSM București, victorie clară în Ungaria. „Tigroaicele” au defilat cu Schaeffler

Campioana României la handbal feminin a obținut o nouă victorie în Grupa A a Ligii Campionilor.

CSM București s-a impus fără drept de apel în Ungaria, în fața formației DVSC Schaeffler, cu scorul de 30-23, și și-a luat astfel revanșa după meciul terminat la egalitate, 29-29, pe 11 noiembrie, la Bucureşti.

Fără Neagu, Zaadi sau Omoregie, toate accidentate, dar cu tânăra Ştefania Stoica în mare formă, „tigroaicele” au dominat categoric, iar la pauză aveau un avans de şase goluri (15-9). CSM s-a menţinut la cârma jocului până la final și s-a impus cu 30-23. După opt etape, CSM București ocupă locul patru în Grupa A, cu opt puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Secretarul de stat pentru relația cu Republica Moldova s-a întâlnit cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene

Secretarul de stat Adrian Dupu, șeful Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, s-a întâlnit cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac. Întâlnirea...

Cum poți combate stresul folosindu-te de natură?

Stresul reprezintă una dintre cauzele majore ale unui stil de viață aflat în derivă, o problemă prezentă la nivel global și resimțită mai ales...

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă