14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportHandbalCSM București și-a asigurat postul de pivot. Crina Pintea, „tigroaică” încă doi...

CSM București și-a asigurat postul de pivot. Crina Pintea, „tigroaică” încă doi ani

Crina Pintea, pivotul echipei naţionale de handbal feminin a României, şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti pentru încă doi ani.

„Am ales să fac parte din familia CSM pentru încă două sezoane. Mă simt bine şi sunt încântată să mă aflu aici. Cred în acest proiect şi sunt convinsă că împreună ne putem îndeplini obiectivele. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să mă bucur în continuare de handbal”, a declarat jucătoarea în vârstă de 33 de ani.

De-a lungul carierei, Pintea a mai evoluat pentru HC Zalău, Thuringer, Paris 92 şi Gyor. Cu echipa maghiară a câştigat EHF Champions League şi a fost inclusă în All-Star Team-ul competiţiei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...

Plângere penală pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin

Un cetățean care se prezintă “militant civic” a depus plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius...
Ultima oră
Pe aceeași temă