14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportHandbalCristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București

Cristina Neagu şi-a prelungit cu încă un an contractul cu CSM Bucureşti, informează gruparea din Capitală pe site-ul său oficial.

„Clubul Sportiv Municipal Bucureşti anunţă suporterii echipei şi pe toţi iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României. Cristina Neagu şi CSM Bucureşti au prelungit contractul pentru încă un sezon”, se menţionează pe site-ul citat.

Desemnată de IHF de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu a declarat că îşi doreşte să se bucure în continuare de momente frumoase alături de fanii formaţiei CSM Bucureşti.

„Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM Bucureşti şi de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-şi îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiţi şi să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a spus Cristina Neagu.

Născută în București, Cristina Neagu (35 de ani) evoluează la echipa bucureşteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ Nr. 5 din Bucureşti. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vâlcea şi ZRK Buducnost Podgorica.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Gata cu cariera de profesor a lui Klaus Iohannis. Președintele s-a pensionat

Catedra de profesor de Fizică de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, care a fost rezervată pentru președintele Klaus Iohannis timp de aproximativ 27...
Ultima oră
Pe aceeași temă