9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportHandbalCSM București, înfrângere la patru goluri cu Team Esbjerg. „Tigroaicele” joacă returul...

CSM București, înfrângere la patru goluri cu Team Esbjerg. „Tigroaicele” joacă returul pentru calificarea în Final Four la Polivalentă

Formația de handbal feminin CSM Bucureşti a pierdut în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în deplasare, contra danezelor de la Team Esbjerg, cu 32-28.

„Tigroaicele” au început bine şi au condus cu 4-2 şi 5-3, dar Esbjerg a înscris de patru ori la rând şi a preluat controlul. Danezele au intrat la vestiare cu un avans de patru goluri, 17-13.

În repriza secundă, Team Esbjerg a avut şi şapte goluri în plus pe tabelă, 24-17, dar CSM a reuşit să se apropie la trei goluri pe final, 31-28.

Trupa antrenată de Adi Vasile a ratat şansa de se apropia la doar două lungimi şi Esbjerg a înscris în penultima secundă, iar partida s-a încheiat cu scorul de 32-28 în favoarea danezelor.

Meciul a fost arbitrat de lituanienii Tomas Barysas şi Povilas Petrusis, iar delegaţi EHF au fost spaniolul Pablo Permuy şi norvegianul Svein Olav Oie.

Manşa secundă, decisivă pentru calificarea în Final Four, se va juca pe 7 mai, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă