25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportHandbalCS Dinamo, lovitura verii! „Dulăii” au transferat un triplu câștigător al Ligii...

CS Dinamo, lovitura verii! „Dulăii” au transferat un triplu câștigător al Ligii Campionilor

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, transferul croatului Luka Cindric, triplu câştigător al Ligii Campionilor.

Handbalistul în vârstă de 30 de ani a semnat cu Dinamo pentru următorii trei ani. Cindric este dublu medaliat european cu naţionala Croaţiei, argint în 2016 şi bronz în 2016, şi triplu câştigător al EHF Champions League.

Născut pe 5 iulie 1993 la Ogulin, Luka Cindric vine la Bucureşti după patru sezoane petrecute la Barcelona. Anterior, el a mai evoluat la HRK Karlovac (2012-2014), Metalurg Skopje (2014-2015), Vardar Skopje (2015-2018) şi PGE Vive Kielce (2018-2019).

A câştigat Liga Campionilor cu Vardar Skopje (2017) şi cu Barca (2021 şi 2022). De asemenea, palmaresul său mai cuprinde şapte titluri de campion naţional, 3 cu Vardar, 1 cu Kielce, 3 cu Barca, un trofeu IHF Super Globe cu Barca (2019), două SEHA League cu Vardar, precum şi alte 13 trofee naţionale în Macedonia de Nord, Polonia şi Spania.

„Croatul este considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume în poziţia sa. Este un jucător inteligent, iar datorită calităţilor sale este capabil să profite la maximum de orice situaţie de joc. În patru sezoane la Barca a marcat 182 de goluri în EHF Champions League”, precizează sursa amintită.

Dinamo i-a mai transferat în această vară pe maghiarul Miklos Rosta (pivot), Daniel Stanciuc (centru), Tudor Buguleţ (extremă dreapta), spaniolul Aleksandar Cenic (inter dreapta) şi pe sârbul Vladimir Cupara (portar)

Totodată, Dinamo s-a despărţit de interul dreapta spaniol Eduardo Gurbindo, coordonatorul brazilian Joao Pedro Francisco da Silva, portarul algerian Khalifa Ghedbane şi extrema dreapta Valentin Ghionea.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă