20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportHalep a debutat cu o victorie la turneul de la Wuhan

Halep a debutat cu o victorie la turneul de la Wuhan

Halep, numărul şase mondial, a obţinut victoria după o oră şi 25 de minute, şi are acum 6-1 în meciurile directe cu Strycova (33 ani, 34 WTA).

Halep, care a făcut destul de multe erori neforţate în acest meci, a început bine, a condus cu 2-0, dar a urmat un uşor recul, concretizat în trei ghemuri consecutive ale adversarei. Halep şi-a revenit apoi şi a luat patru ghemuri la rând, încheind primul set cu 6-3.

Românca a început şi setul secund cu dreptul, conducând cu 1-0, Strycova a egalat, 1-1, a salvat patru mingi de break, iar apoi s-a desprins la 3-1, cehoaica a câştigat contra serviciului (3-2), dar Halep a legat alte trei ghemuri şi a încheiat cu 6-2.

Toate cele şase victorii ale româncei au fost în minimum de seturi, Strycova câştigând doar primul lor duel, în 2010, la Paris, în calificări.

Halep şi-a asigurat un cec de 29.695 dolari şi 105 puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe kazaha Elan Rîbakina (20 ani, 50 WTA), campioana de anul acesta de la Bucureşti, care a dispus în turul secund de tunisianca Ons Jabeur (25 ani, 54 WTA) cu 6-1, 6-7 (3), 6-2.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Pentagonul nu vede nicio schimbare în poziția forței nucleare strategice a Rusiei

Pentagonul nu a observat nicio schimbare în ceea ce privește dispunerea forțelor nucleare strategice ale Rusiei, în ciuda a ceea ce oficialii au numit...

Lando Norris a spart gheața în Marele Circ! Britanicul, campion în cursa de la Miami

Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 găzduit duminică de Miami, în a şasea etapă a Campionatului mondial. Plecat din...
Ultima oră
Pe aceeași temă