21.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSportGoran Ivanisevic a recunoscut că este infectat cu noul coronavirus

Goran Ivanisevic a recunoscut că este infectat cu noul coronavirus

”Din păcate, după două teste negative în ultimele zece zile, tocmai am aflat rezultatul celui de-al treilea test, azi, care este pozitiv la Covid-19. Vreau să-i informez pe toţi cei care au fost în contact cu mine despre faptul că sunt pozitiv la Covid-19, astfel încât să facă tot ce este necesar pentru a se proteja pe ei şi pe apropiaţii săi ”, a scris Ivanisevic, campion la Wimbledon în 2001.

Ivanisevic a devenit ultimul caz cunoscut de infectare printre participanţii, jucători sau antrenori, de la Adria Tour, mini-circuit care a fost anulat duminica trecută, cu prilejul turneului croat de la Zadar, după ce bulgarul Grigor Dimitrov a anunţat că este pozitiv. De atunci, însuşi Novak Djokovic, organizatorul evenimentului, soţia lui, preparatorul lui fizic, sârbul Viktor Troicki, croatul Borna Coric, antrenorul lui Dimitrov şi un şofer care îi transporta pe jucători la Zadar au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Adria Tour, care a debutat la Belgrad pe 12 iunie şi urma să aibă turnee în Croaţia şi Bosnia, avea ca obiectiv strângerea de fonduri pentru acţiuni caritabile, dar şi pentru a-i ajuta pe jucători să-şi intre în ritm după o pauză forţată.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă