17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. România U20, victorie de senzație în fața Angliei, în Elite League

VIDEO. România U20, victorie de senzație în fața Angliei, în Elite League

Selecţionata Under-20 a României a învins echipa similară a Angliei, în Elite League U20, cu scorul de 2-0, într-un meci disputat joi seara pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti.

Tricolorii au făcut un joc exact şi pragmatic, câştigând prin golurile marcate de Cristian Mihai (5) şi Atanas Trică (16 – penalty). Jucătorul formației UTA Arad a deschis scorul cu un şut de la 20 de metri, care l-a surprins pe portarul advers. Penalty-ul transformat de Trică a fost acordat după un fault al portarului Owen Goodman la Alexandru Muşi.

România nu a avut alte ocazii de gol, în timp ce Anglia s-a lovit de propriile inexactităţi şi de portarul Robert Popa, aflat în mare formă. Oaspeţii au ratat un penalty prin Dane Scarlett (45+1), şutând pe lângă poartă, după ce Szilagyi l-a faultat pe Andrews. Englezii au mai avut o bară, prin Mason Burstow (37). Popa s-a opus la şuturile lui Scarlett (21, 30), Devine (47), Andrews (51, 85) şi Webster (90+2).

REZUMAT VIDEO

YouTube video

Echipa antrenată de Costin Curelea va juca următorul meci luni, 16 octombrie, cu Norvegia, în deplasare.

În clasament, România ocupă primul loc, cu 6 puncte din 3 partide. „Tricolorii” lui Curelea sunt urmați de Polonia şi Italia, cu câte 4 puncte din 2 partide.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă