18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalUniversitatea Craiova - FC Botoșani 5-1. Oltenii au făcut show cu ultima...

Universitatea Craiova – FC Botoșani 5-1. Oltenii au făcut show cu ultima clasată

Universitatea Craiova a învins-o categoric pe FC Botoșani, scor 5-1, duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii 1.

Golurile oltenilor au fost reușite de Marian Danciu (10), aflat la chiar primul gol în Liga 1, Alexandru Creţu (36), Jovan Markovic (70), Ante Roguljic (89) şi Alexandru Mitriţă (90). Pentru ultima clasată a înscris Eduard Florescu (39), fost jucător al Universităţii.

Cu un gol şi două assist-uri, Alexandru Mitriță a fost declarat cel mai bun jucător al echipei antrenate de Corneliu Papură.

Universitatea e neînvinsă de trei etape, în care are două victorii şi un egal. FC Botoşani, care venea după trei egaluri, nu are nicio victorie în acest sezon.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Incendiu puternic în nordul Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

Un incendiu violent a izbucnit în nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat în construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanță,...

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...
Ultima oră
Pe aceeași temă