Tricolorii vor fi antrenați de Anghel Iordănescu la Euro 2016

Anghel Iordănescu rămâne în fucția de selecționer al naționalei României până la finalul Campionatului European de fotbal din Franța de anul viitor, în urma unei decizii a Comitetului Executiv al FRF.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

Actualizat: 29.10.2015 - 18:40

Anghel Iordănescu rămâne în fucția de selecționer al naționalei României până la finalul Campionatului European de fotbal din Franța de anul viitor, în urma unei decizii a Comitetului Executiv al FRF, potrivit Agerpres.

''A fost votată în unanimitate prelungirea contractului de selecționer al lui Anghel Iordănescu și a stafului său tehnic. Condițiile financiare sunt la fel ca până acum, iar contractul este valabil până în luna iulie, imediat după terminarea Campionatului European'', a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Vezi și Rezultatele din Cupa României - Optimi

Burleanu a spus că Europeanul va rămâne un obiectiv major pentru federație. ''Ne interesează prezența la Campionatul European, facem tot ce putem să asigurăm condițiile optime. S-a votat un cantonament cuprins între 24 ianuarie — 6 februarie, pentru jucătorii din țară, după modelul de anul acesta, cantonament organizat în Antalya''.

Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal s-a desfășurat joi la Casa Fotbalului din București.

Citește totul despre:

Comentarii