30.8 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportFotbalTottenham l-a demis pe Antonio Conte. Cine va sta pe banca formației...

Tottenham l-a demis pe Antonio Conte. Cine va sta pe banca formației londoneze

Tottenham Hotspur s-a despărțit de antrenorul italian Antonio Conte, care şi-a reziliat de comun acord contractul cu clubul englez de fotbal.

Sosit la clubul londonez în 2021, Conte se afla într-o postură dificilă după eliminarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor şi după ce şi-a criticat deschis jucătorii după meciul încheiat la egalitate, scor 3-3, în compania „lanternei roşii” Southampton, înaintea pauzei internaţionale.

Antonio Conte va fi înlocuit de secundul său, italianul Cristian Stellini, numit la conducerea tehnică a lui Spurs până la finalul sezonului.

Tottenham ocupă în prezent locul al patrulea în Premier League, cu un avans de numai două puncte faţă de Newcastle, formaţia de pe poziţia a cincea, care are însă două meciuri mai puţin disputate în cursa pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Ryan Mason, fostul mijlocaş al lui Tottenham, care s-a aflat pentru scurt timp la conducerea lui Spurs, în 2021, va fi noul secund al lui Stellini, a precizat clubul londonez.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă