12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportFotbalTottenham l-a demis pe Antonio Conte. Cine va sta pe banca formației...

Tottenham l-a demis pe Antonio Conte. Cine va sta pe banca formației londoneze

Tottenham Hotspur s-a despărțit de antrenorul italian Antonio Conte, care şi-a reziliat de comun acord contractul cu clubul englez de fotbal.

Sosit la clubul londonez în 2021, Conte se afla într-o postură dificilă după eliminarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor şi după ce şi-a criticat deschis jucătorii după meciul încheiat la egalitate, scor 3-3, în compania „lanternei roşii” Southampton, înaintea pauzei internaţionale.

Antonio Conte va fi înlocuit de secundul său, italianul Cristian Stellini, numit la conducerea tehnică a lui Spurs până la finalul sezonului.

Tottenham ocupă în prezent locul al patrulea în Premier League, cu un avans de numai două puncte faţă de Newcastle, formaţia de pe poziţia a cincea, care are însă două meciuri mai puţin disputate în cursa pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Ryan Mason, fostul mijlocaş al lui Tottenham, care s-a aflat pentru scurt timp la conducerea lui Spurs, în 2021, va fi noul secund al lui Stellini, a precizat clubul londonez.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

Rusia – Ucraina, ziua 768. Ministrul de Externe al Ungariei susține că UE, NATO și “stânga” din SUA pot genera un război mondial, prin...

Ministrul de Externe al Ungariei susține că liderii UE și ai NATO, precum și politicienii de stânga din SUA, aduc riscul unui nou război...
Ultima oră
Pe aceeași temă