12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalSepsi OSK - Universitatea Craiova 1-3. Oltenii obțin primul succes după o...

Sepsi OSK – Universitatea Craiova 1-3. Oltenii obțin primul succes după o pauză de două luni

Universitatea Craiova a învins-o cu scorul de 3-1 pe Sepsi OSK, în deplasare, și și-a trecut în cont prima victorie din ultimele două luni. Oltenii au depășit-o pe Farul și sunt pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte.

Gazdele au deschis scorul în minutul 33, prin atacantul croat Gabriel Debeljuh, după o greşeală a lui Jovan Markovic. Atacantul Universităţii şi-a luat revanşa în finalul primei reprize, marcând cu capul din centrarea lui Ştefan Vlădou (45+2).

Elevii lui Ivailo Petev au preluat conducerea în minutul 74, după un penalty transformat de atacantul bosniac Elvir Koljic. Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru o ţinere a lui Bogdan Oteliţă la Alexandru Mitriţă, fază semnalată de VAR arbitrului Istvan Kovacs la circa două minute de la desfăşurarea sa.

Ultimul gol al partidei de la Sfântu Gheorghe a fost marcat de Alexandru Creţu în minutul 83, cu un şut de la circa 20 de metri.

De menționat că oltenii au avut un gol anulat și un penalty anulat, ambele după consultarea imaginilor din camera VAR.

Aceasta este prima victorie a Craiovei din ultimele două luni. După acest succes, oltenii au urcat pe locul patru în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă