11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalSăpunaru, încrezător înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu se joacă titlul”. Ce spune...

Săpunaru, încrezător înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu se joacă titlul”. Ce spune căpitanul Rapidului despre Florinel Coman

FCSB și Rapid, echipele clasate pe primele două locuri, se întâlnesc în acest weekend, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular. Înaintea derby-ului de pe Arena Națională, căpitanul giuleștenilor, Cristian Săpunaru, a făcut o serie de declarații.

„Urmează un meci greu cu ocupanta locului întâi, o echipă valoroasă, dar sperăm ca la finalul meciului noi să ne bucurăm pentru un rezultat bun. Acesta şi cel cu Dinamo sunt meciuri speciale pentru mine datorită copilăriei mele petrecute alături de Rapid. Şi vor rămâne speciale toată viaţa mea. Nu se joacă titlul în meciul acesta. Intrăm în play-off, vedem la câte puncte suntem în spatele lor şi vom şti ce avem de făcut. Dar nu cred că se joacă în meciul acesta campionatul. Sub nicio formă, mai sunt 10 meciuri după aceea în play-off. Dar acesta e derby-ul cel mai intens din ultimii ani, e cel care aduce cei mai mulţi suporteri de până acum”, a spus fundaşul.

„Nu cred că putem vorbi doar de un singur jucător la FCSB, chiar dacă Florinel Coman e într-o creştere de formă imensă şi a fost omul lor decisiv în ultimele meciuri. Trebuie să vorbim despre echipă, pentru că nu a jucat Florinel singur. Anul ăsta e ceva diferit la ei. Dar şi la noi e diferit. În trei ani să ajungă Rapid să se bată la campionat nu se aştepta nimeni”, a adăugat căpitanul formaţiei giuleştene.

Săpunaru susţine că echipa se va simţi ca acasă pe Arena Naţională, chiar dacă pe acel teren îşi dispută FCSB meciurile de pe teren propriu.

„Urmează o pagină frumoasă din istoria Rapidului. S-a spus după meciul cu UTA că o să fie nevoie să jucăm pe Arena Naţională, nu credea multă lume, dar în două zile a fost sold-out. Ăsta e fotbalul. Şi clubul Rapid cred că a fost corect acordând toată peluza celor de la FCSB. Noi jucăm acasă acest meci, chiar dacă este terenul pe care evoluează ei acasă. Suntem în faţa suporterilor noştri şi sperăm să plece acasă fericiţi”, a precizat Cristian Săpunaru.

Meciul dintre Rapid și FCSB se dispută sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă