15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalS-a terminat telenovela „Karim Benzema”. Atacantul francez a revenit la antrenamentele lui...

S-a terminat telenovela „Karim Benzema”. Atacantul francez a revenit la antrenamentele lui Al-Ittihad

După aproape o lună de absență, superstarul francez Karim Benzema a revenit la antrenamentele echipei saudite Al-Ittihad. Anterior, el solicitase să fie împrumutat la un club din Europa.

Câştigătorul Balonului de Aur în 2022, Karim Benzema a fost blocat luna trecută timp de 17 zile în Mauritius, din cauza unui ciclon tropical.

Absenţa sa a întărit speculaţiile referitoare la o posibilă despărţire de Al-Ittihad, echipă căreia i s-a alăturat în vara trecută, fără să reuşească prestațiile pe care le avea pe vremea când îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

În această perioadă, presa a speculat despre o posibilă revenire a lui Benzema la clubul său formator, Olympique Lyon, dar au existat şi cluburi din Premier League interesate de serviciile francezului, precum Chelsea Londra.

Ultima apariţie a lui Benzema în tricoul lui Al-Ittihad datează din 26 decembrie, când echipa sa a fost învinsă fără drept de apel de Al-Nassr, formaţia lui Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane, cu scorul de 2-5.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă