12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalRezultate Conference League: Tactica lui Dan Petrescu a produs surpriza cu Slavia....

Rezultate Conference League: Tactica lui Dan Petrescu a produs surpriza cu Slavia. FCSB, umilită în Danemarca

Practicând stilul de joc pragmatic ce i-a adus atât de multe succese lui Dan Petrescu, CFR Cluj a învins favorita grupei sale de UEFA Conference League, Slavia, chiar la Praga.

Pe Eden Arena din Praga, CFR a înscris unicul gol al întâlnirii, prin Janga, în minutul 45, din pasa lui Roger.

După trei etape, toate cele patru echipe din această grupă, CFR Cluj, Slavia Praga, Silvaspor și Balkani, au câte 4 puncte.

Campioana României ocupă însă ultima poziție, din cauza golaverajului.

“Exact ce am zis înainte de meci: trebuie să avem un portar inspirat, să avem puţin noroc, am ţinut doi atacanţi, chiar dacă au venit peste noi şi ne-au dominat. În opinia mea, nu ştiu dacă a câştigat vreo echipă aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare şi decât cea cu Celtic din deplasare, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm şi noi în calcule pentru calificare. Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câştigat cu noroc. Oricine vine aici câştigă doar cu noroc”, a declarat Dan Petrescu, după încheierea partidei de la Praga, la Pro Arena.

FCSB, umilită în Danemarca

Așa cum a dorit patronul Gigi Becali, FCSB s-a prezentat cu o echipă alcătuită din rezerve în Danemarca.

Rezultatul a fost o înfrângere la scor a vicecampioanei României.

Klynge a deschis scorul în minutul 3, apoi Kusk a înscris pentru 2-0 în minutul 8. În minutul 24 lui Klynge i s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid, dar în minutul 35 Silkeborg a primit un penalti, pentru joc periculos al lui Miculescu, şi Helenius a transformat lovitura de pedeapsă. Thordarson a majorat diferenţa la 4-0 în minutul 58, pentru ca Adamsen să închidă tabela în minutul 71.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă