12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbal„Regele” sare la gâtul lui Edi Iordănescu

„Regele” sare la gâtul lui Edi Iordănescu

Gheorghe Hagi a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu, nemulțumit că selecționerul nu l-a convocat pe fiul său, Ianis, pentru meciurile naționalei din martie.

Ianis Hagi a revenit pe teren după mai bine de un an de pauză, dar antrenorul lui Rangers, Michael Beale, i-a acordat puține minute de joc mijlocașului român. Din această cauză, selecționerul echipei de fotbal a României, Edi Iordănescu, a hotărât să îl lase în afara listei pentru primele două meciuri din campania de calificare la EURO 2024.

Lipsa lui Ianis de la națională l-a înfuriat însă pe Gică Hagi, care nu a mai rezistat și a sărit la gâtul lui Iordănescu. „Lui Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Acum Ianis e sănătos, dar n-a fost convocat nici măcar pe lista preliminară. (…) Când i se comunică jucătorului direct că e foarte important, mă întreb de ce oare lipsește la prima acțiune. Simplu, nu e important pentru selecționer. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară. Asta înseamnă că nu contează pentru echipa națională”, a spus „regele”, în cadrul unei intervenții TV.

Interesant este că printre stranierii convocați de selecționer se află și Mihăilă, Pitu sau Denis Drăguș, jucători care au evoluat puțin în ultima perioadă.

Edi Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile din debutul campaniei de calificare la Campionatul European din 2024 pe data de 3 martie.

România este repartizată în Grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Andorra și Belarus. „Tricolorii” încep preliminariile pe 25 martie, în Andorra, urmând ca trei zile mai târziu, pe 28 martie, să evolueze pe teren propriu cu Belarus. Primele două clasate se califică la Campionatul European.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă