18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalRecord în Liga a 3-a! Echipa care are cei mai mulți abonați...

Record în Liga a 3-a! Echipa care are cei mai mulți abonați din România

Clubul de liga a treia FC Bihor a vândut 6.863 de abonamente pentru meciurile din acest sezon, stabilind astfel un record pentru cluburile de fotbal din România în acest an competiţional.

Performanța reușită de gruparea bihoreană este mai mare chiar ca cea a formației de primă ligă Rapid București, care a vândut peste 5000 de abonamente în acest sezon.

„Faptul că suntem numărul 1 în România este o mândrie pentru noi. Am depăşit Rapidul, care era pe primul loc. Chiar dacă la Rapid abonamentele au fost mai scumpe, să nu uităm că ei au echipă în prima ligă, iar noi suntem în Liga a III-a, ceea ce spune şi mai mult despre această performanţă a noastră. Le mulţumesc suporterilor, fanilor noştri, dar şi tuturor iubitorilor de fotbal, care şi-au achiziţionat abonamente la meciurile din acest sezon ale echipei noastre. Ştiu că mulţi dintre ei sunt interesaţi de meciurile din cupă cu granzii fotbalului românesc (FCSB şi Dinamo, n.r.), dar eu sper ca ei să fie alături de noi şi la jocurile din campionat, pentru că avem nevoie de ei şi acolo, să susţină echipa, dacă dorim să avem fotbal de calitate în oraşul nostru şi să facem un pas mai în faţă şi în campionat. Sper ca acesta să fie un an memorabil din toate punctele de vedere pentru noi”, a declarat preşedintele clubului FC Bihor, George Tătar.

Numărul celor 6.863 de abonamente este colosal, comparativ cu sezonul 2022/2023, când s-au vândut doar 50 de abonamente.Echipa din Liga 1 care a vândut cele mai multe abonamente pentru sezonul 2023/2024 este Rapid Bucureşti – cu 5.123, urmată de UTA – circa 4.200 şi CS Universitatea Craiova – circa 3.000.

Tragere la sorți cu noroc în Cupa României

Clubul bihorean a avut de câştigat după tragerea la sorţi a grupelor Cupei României la fotbal, în care FC Bihor va avea de luptat împotriva echipelor FCSB şi Dinamo.

Pasionaţii de fotbal bihoreni aşteaptă cu mare interes cele două jocuri, numărul crescut al abonamentelor fiind determinat de decizia conducerii clubului de a lăsa accesul la toate meciurile sezonului cu abonament.

Cât costă un abonament la FC Bihor

Suporterii au putut, până miercuri seară, să aleagă între un abonament obişnuit, la preţul de 100 lei sau cel de 1.000 de lei, de „membru suporter”, devenind membri oficiali ai clubului, ce include şi un tricou personalizat şi o eşarfă.

Conducerea clubului bihorean a anunţat că începând de joi 21 septembrie, de la ora 14:00, vor fi puse în vânzare şi biletele pentru jocul de cupă cu FCSB, joc programat pentru data de 27 septembrie, în nocturnă, de la ora 21:00, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Preţul unui bilet de intrare la meciul cu FCSB va fi de 50 lei, tarif unitar. Însă suporterii cu abonament vor putea intra şi la acest meci, doar cu abonamentul de 100 de lei. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...
Ultima oră
Pe aceeași temă