15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalRecital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

UTA și FC Voluntari au făcut spectacol la Arad, în prima etapă a play-out-ului, într-un meci încheiat cu șapte goluri și multe alte ocazii de gol.

La debutul lui Florin Pârvu pe banca tehnică, FC Voluntari a deschis scorul în minutul 28, prin Adam Nemec, servit ideal de Turda. Introdus pe teren în minutul 34, Joao Pedro a restabilit egalitatea patru minute mai târziu, cu un şut din marginea careului.

Ilfovenii au intrat în avantaj la cabine, după ce Igor Armaş a marcat cu capul dintr-un corner executat de Doru Andrei, în minutul 45+1.

Elevii lui Mircea Rednic au restabilit egalitatea în minutul 50, prin Omondi, pentru ca în minutul 78 Alexandru Tudorie să o aducă pe UTA la conducere, cu o lovitură de cap imparabilă. De menționat că golul a fost validat de VAR după o aşteptare de şase minute.

Ilfovenii au egalat la trei în minutul 90+2, prin Merloi, însă asta nu a fost tot. UTA s-a impus în cele din urmă cu 4-3, după ce Joao Pedro a înscris golul victoriei în minutul 90+7, cu un voleu de la marginea careului.

După acest succes, UTA a urcat pe locul al treilea în play-out, cu 23 de puncte, în timp ce FC Voluntari are 14 puncte și este pe penultima poziție a clasamentului.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă