10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalNicolae Dică, OUT de la FC Voluntari

Nicolae Dică, OUT de la FC Voluntari

FC Voluntari a oficializat despărţirea de antrenorul Nicolae Dică, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„FC Voluntari anunţă încetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul Nicolae Dică. Nicolae Dică a fost instalat pe banca tehnică a echipei noastre la sfârşitul lunii ianuarie”, se arată în postarea clubului ilfovean.

De când a preluat frâiele formației din Voluntari, la sfârșitul lunii ianuarie 2024, Dică nu a reuşit să obţină nicio victorie. În tot acest timp, Dică a înregistrat trei egaluri şi patru eşecuri.

În prima parte a sezonului, FC Voluntari a fost pregătită de cuplul Marin Dună – Ilie Poenaru, care a lăsat echipa pe locul 14, cu 25 de puncte după 23 de etape.

Ilfovenii au încheiat sezonul regulat pe 15, cu 28 de puncte, astfel că vor debuta în play-out cu 14 puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă