18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalRadu Petrescu o arbitrează pe Barcelona, în grupele UEFA Champions League

Radu Petrescu o arbitrează pe Barcelona, în grupele UEFA Champions League

Arbitrul român Radu Petrescu va conduce la centru meciul dintre FC Barcelona şi Royal Antwerp, care va avea loc marţi, de la ora 22:00, în etapa inaugurală a sezonului 2023-2024 al UEFA Champions League.

Arbitri asistenţi vor fi Radu Ghinguleac şi Mircea Mihail Grigoriu, iar al patrulea oficial a fost desemnat Marcel Bîrsan. Arbitru video a fost nominalizat Cătălin Popa, iar arbitru asistent video va fi Ovidiu Haţegan.

Petrescu a mai condus un meci din cupele europene în această vară, PSV Eindhoven – Sturm Graz 4-1, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, pe 8 august.

Partida de la Barcelona va consemna debutul echipei belgiene în grupele competiţiei. În celălalt meci din grupă, Şahtior Doneţk va primi replica formaţiei FC Porto, la Hamburg.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă