18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalRadu Petrescu, delegat la o partidă din Europa League

Radu Petrescu, delegat la o partidă din Europa League

Arbitrul român Radu Petrescu a fost delegat de UEFA la partida Feyenoord – Roma, din play-off-ul eliminatoriu al Europa League.

Radu Petrescu va fi ajutat de asistenții Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu, de al patrulea oficial Marcel Bîrsan, în timp ce în camera VAR se vor afla Cătălin Popa și Ovidiu Hațegan.

În această rundă evoluează cele 8 echipe clasate pe locurile 2 în grupele Europa League împotriva celor 8 echipe clasate pe locurile 3 în grupele Ligii Campionilor.

Partida se joacă joi, 15 februarie, de la 19:45, pe stadionul „De Kuip” din Rotterdam.

România va avea un reprezentant și în play-off-ul eliminatoriu al UEFA Europa Conference League, de această dată în rol de observator de arbitri. Augustus Constantin se va afla joi, 15 februarie, la Budapesta, unde se va disputa partida Maccabi Haifa – Gent.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Abordarea și Sprijinul pentru Tinerii Care Trăiesc cu Această Tulburare

Sindromul Tourette este o tulburare neurologică caracterizată prin prezența ticurilor motorii și vocale persistente. Acesta poate afecta semnificativ calitatea vieții copiilor care trăiesc...

Probleme pentru Klaus Iohannis? Turcia îl susţine pe Mark Rutte pentru postul de secretar general al NATO

Ministerul turc de Externe a confirmat că Turcia îl susține pe premierul olandez Mark Rutte pentru a prelua funcția de secretar general al NATO...

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...
Ultima oră
Pe aceeași temă