19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalMeciuri tari în play-off-ul pentru optimile Europa League

Meciuri tari în play-off-ul pentru optimile Europa League

Şahtior Doneţk o va înfrunta pe Olympique Marseille, iar Feyenoord Rotterdam va primi replica formaţiei AS Roma în cele mai interesante meciuri din play-off-ul pentru calificarea în optimile de finală ale Europa League.

Câştigătoarea competiţiei în 2009 (Cupa UEFA), Şahtior a acumulat nouă puncte într-o grupă cu FC Barcelona, FC Porto şi Antwerp în Liga Campionilor.

Duelul dintre Feyenoord şi AS Roma va fi o reeditare a primei finale a Europa Conference League (2022), câştigată de „giallorossi” cu 1-0, la Tirana.

Trei echipe portugheze vor evolua în această fază a competiţiei, Benfica, Sporting Lisabona şi Sporting Braga. Benfica va primi replica francezilor de la Toulouse, Sporting Lisabona o va întâlni pe Young Boys, iar Sporting Braga va juca împotriva azerilor de la Qarabag FK.

AC Milan o va înfrunta pe Rennes, RC Lens, vicecampioana Franţei, va evolua contra echipei germane SC Freiburg, iar Galatasaray o are ca adversară pe Sparta Praga.

Câştigătoarele grupelor din Europa League s-au calificat direct în optimile de finală: Brighton, Liverpool, West Ham United, Atalanta Bergamo, Bayer Leverkusen, Glasgow Rangers, Slavia Praga şi Villarreal.

Meciurile din barajul pentru optimi vor avea loc pe 15 şi 22 februarie.

Programul meciurilor din play-off-ul pentru optimile de finală:

Feyenoord Rotterdam – AS Roma
AC Milan – Rennes
RC Lens – SC Freiburg
BSC Young Boys – Sporting Lisabona
Benfica Lisabona – Toulouse FC
Sporting Braga – Qarabag FK
Galatasaray Istanbul – Sparta Praga
Şahtior Doneţk – Olympique Marseille

Finala competiţiei este programată pe 22 mai, pe Dublin Arena.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă