15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleRădoi atacă: Armata vrea Steaua pentru că e profitabilă. Negocierile CSA -...

Rădoi atacă: Armata vrea Steaua pentru că e profitabilă. Negocierile CSA – FCSB, împotmolite din nou

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a spus că echipa patronată de Gigi Becali a devenit profitabilă de-a lungul timpului, iar acest lucru a stârnit interesul Armatei. Rădoi spune că negocierilor au intrat din nou în impas.

“Eu când am jucat pentru această echipă am luptat pentru generalii de acolo? Am luptat pentru Armată? Acei bani pe care i-am adus, i-am adus pentru Armată? De ce atunci când trebuiau plătite salariile nu au venit să plătească. Când Rădoi câştiga 25.000 de euro nu îmi amintesc să fi venit domnul Zisu sau domnul Boroi să îmi zică: «Mirel, uite salariul tău, cei 25.000 de euro». Eu nu îmi amintesc asta. Acum, după ce s-au investit 40-50 de milioane de euro şi a început să apară profit la club şi-au amintit ei: «Staţi că de fapt nu mai e Steaua voastră. A început să producă bani şi nu mai e a voastră, e a noastră, pentru că aşa vrem noi». Nu e normal ce se întâmplă. Eu o să cred mereu că e posibil să ne întoarcem în Ghencea. Aia este casa Stelei, chiar dacă acolo avem doar 3.000 de suporteri în tribună, aia e casa Stelei”, a spus Rădoi, conform Mediafax.

Oficialul a menţionat că FC Steaua a trimis suma pe care este dispusă să o plătească pentru închirierea stadionului şi terenurilor de antrenament din Ghencea, dar Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu a oferit încă niciun răspuns. “Tot aşteptăm un răspuns de la Armată, ni se promite mereu că ni se trimite acel contract, dar cred că li s-a terminat cerneala. Noi le-am comunicat până şi suma pe care suntem dispuşi să o plătim pentru închirierea bazei, dar din păcate de o lună ne tot amână. Din punctul meu de vedere, cred că ar fi mult mai simplu din partea lor să iasă public şi să ne spună: «Nu vă mai vrem aici». Ne tot învârtim în cerc, avem întâlniri, ieşim cu acte şi nimic”, a precizat el.

Mirel Rădoi nu crede că gruparea CSA Steaua are fondurile necesare pentru a-şi înfiinţa o echipă de fotbal de seniori. “Cum ar putea să plătească salariile? Doar poate să facă o echipă cu salarii de 2-3.000 de euro, dar cred că o să fie de nivelul celor de la Chiajna sau Voluntari. Păi ei încearcă să facă echipe de copii şi juniori şi îi pun pe săracii părinţi să plătească şi cotizaţie lunară, şi întreţinerea, şi echipamentul. De unde să aibă bani de salarii?”, a explicat Rădoi.

CSA Steaua şi FC Steaua, clubul de fotbal finanţat de Gigi Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce gruparea Armatei a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. În urma acestui conflict, contractul dintre FC Steaua şi CSA privind dreptul clubului de fotbal de a folosi terenurile din Complexul din Bulverdul Ghencea nu a mai fost prelungit după expirarea, în această vară, a ultimei înţelegeri.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă