12 C
București
marți, 4 octombrie 2022
AcasăSportFotbalPierdere mare pentru naționala Argentinei

Pierdere mare pentru naționala Argentinei

Atacantul argentinian lui Juventus, Paulo Dybala, nu va putea evolua pentru naţionala ţării sale în meciurile din această lună din preliminariile sud-americane de calificare la CM 2022 din Qatar.

Potrivit Federaţiei argentiniene de fotbal, Dybala (27 ani), care iniţial fusese inclus în lot de selecţionerul Lionel Scaloni, nu va mai putea juca din cauza unei accidentări la coapsă suferită în meciul lui Juventus cu Sampdoria, de săptămâna trecută (3-2), din Serie A.

Argentina va întâlni Paraguay (în deplasare), Uruguay şi Peru (acasă) în meciuri care vor avea loc între 8 şi 15 octombrie.

Argentina este pe locul 2 în calificările sud-americane pentru CM 2022, cu 5 victorii din 8 meciuri, la 6 puncte în urma liderului Brazilia.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Analize eToro: Piața muncii rămâne puternică 

Primele rapoarte privind inflația din septembrie au sosit și nu sunt bune. Însă piața muncii nu pare afectată. În Uniunea Europeană și în SUA,...

Șoferii care depășesc viteza legală, urmăriți cu drona

Șoferii vitezomani care depășesc viteza legală vor fi urmăriți cu drona! Poliția Rutieră Cluj a luat această decizie după ce, în ultimul timp, numărul...

Amenințare teribilă din partea lui Putin: „Statele Unite au folosit arme nucleare, au creat un precedent”

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a introdus o amenințare teribilă în cel mai recent discurs, susținând că Statele Unite sunt prima țară care a folosit...
Ultima oră
Pe aceeași temă