19.8 C
București
duminică, 11 iunie 2023
AcasăSportFotbalPierdere mare pentru naționala Argentinei

Pierdere mare pentru naționala Argentinei

Atacantul argentinian lui Juventus, Paulo Dybala, nu va putea evolua pentru naţionala ţării sale în meciurile din această lună din preliminariile sud-americane de calificare la CM 2022 din Qatar.

Potrivit Federaţiei argentiniene de fotbal, Dybala (27 ani), care iniţial fusese inclus în lot de selecţionerul Lionel Scaloni, nu va mai putea juca din cauza unei accidentări la coapsă suferită în meciul lui Juventus cu Sampdoria, de săptămâna trecută (3-2), din Serie A.

Argentina va întâlni Paraguay (în deplasare), Uruguay şi Peru (acasă) în meciuri care vor avea loc între 8 şi 15 octombrie.

Argentina este pe locul 2 în calificările sud-americane pentru CM 2022, cu 5 victorii din 8 meciuri, la 6 puncte în urma liderului Brazilia.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Timișoara: A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans”

Astăzi a avut loc, la Timișoara, a șaptea ediție a conferinței internaționale “Security Challenges in the Balkans”, un eveniment unic în regiunea de vest...
00:00:32

VIDEO: Dronele ucrainene livrează apă potabilă sătenilor

Soldații ucraineni au folosit drone pentru a livra apă îmbuteliată sătenilor blocați la etajele superioare ale caselor din cauza inundațiilor din sudul Ucrainei, controlat...

Comisia Europeană a propus un buget anual al UE în valoare de 189,3 miliarde EUR pentru 2024

Comisia Europeană pune pe primul loc asigurarea capicității blocului de a se ocupa de prioritățile sale, iar în acest sens, CE a propus un...
Ultima oră
Pe aceeași temă