0.8 C
București
joi, 9 februarie 2023
AcasăSportFotbalPierdere mare pentru naționala Argentinei

Pierdere mare pentru naționala Argentinei

Atacantul argentinian lui Juventus, Paulo Dybala, nu va putea evolua pentru naţionala ţării sale în meciurile din această lună din preliminariile sud-americane de calificare la CM 2022 din Qatar.

Potrivit Federaţiei argentiniene de fotbal, Dybala (27 ani), care iniţial fusese inclus în lot de selecţionerul Lionel Scaloni, nu va mai putea juca din cauza unei accidentări la coapsă suferită în meciul lui Juventus cu Sampdoria, de săptămâna trecută (3-2), din Serie A.

Argentina va întâlni Paraguay (în deplasare), Uruguay şi Peru (acasă) în meciuri care vor avea loc între 8 şi 15 octombrie.

Argentina este pe locul 2 în calificările sud-americane pentru CM 2022, cu 5 victorii din 8 meciuri, la 6 puncte în urma liderului Brazilia.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
00:01:31

Zelenski către Franța și Germania: Fiți cei care vor „schimba jocul” împotriva Rusiei

Franța și Germania au oportunitatea de a schimba jocul în războiul împotriva Rusiei, fără a ezita să livreze Ucrainei arme grele și avioane de...
00:00:58

Copil salvat în Siria după două zile de sub moloz după devastatorul cutremur

Un copil a fost scos în viață și salvat de sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite din Siria miercuri (8 februarie), la două zile după...
00:01:03

Șaisprezece bebeluși din zonele afectate de cutremur au zburat cu avionul prezidențial turc

Copiii-bebeluși, dintre care doi au fost scoși din clădirile prăbușite, au fost scoși din orașul Kahramanmaras, lovit de cutremur, joi (9 februarie) cu avionul...
Ultima oră
Pe aceeași temă