17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportFotbalPetrolul - FCSB 2-2. Roș-albaștrii au pierdut victoria la ultima fază

Petrolul – FCSB 2-2. Roș-albaștrii au pierdut victoria la ultima fază

FCSB a scăpat printre degete victoria în derby-ul cu Petrolul, disputat pe Stadionul „Ilie Oană”, după ce ploieștenii au egalat la ultima fază, din penalty, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Liderul a deschis scorul rapid, în minutul 2, prin Damjan Djokovic și a impus ritmul în partida de la Ploiești. Deși au avut multe ocazii de a se desprinde în prima parte, jucătorii lui Elias Charalambous nu au punctat până la pauză, reușind acest lucru în debutul celei de-a doua părți, când Alexandru Băluță și-a trecut în cont primul gol în tricoul roș-albastru (49).

Petrolul a redus din diferenţă în minutul 70 prin brazilianul Jair, din lovitură liberă de la 20 de metri. La ultima fază a meciului, fundaşul sud-african Siyabonga Ngezana a avut o intervenţie imprudentă asupra lui Jair în propriul careu şi arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty pentru gazde, transformat cu şansă de Grozav, în minutul 90+7.

După acest egal, FCSB a pierdut încă două puncte prețioase în lupta pentru primul loc, pe care îl va păstra indiferent de rezultatul dintre CFR Cluj și Farul Constanța.

Pentru roș-albaștri urmează deplasarea de marți, de la Galați, din a doua etapă a grupelor Cupei României.

Duminică, pe Arena Națională, FCSB primește vizita celor de la Rapid, în derby-ul ultimei etape a turului sezonului regulat.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

MAI propune modificarea legislației pentru a permite monitorizarea cu brățări electronice a persoanelor aflate sub control judiciar și arest la domiciliu

Modificările legislative au ca obiectiv creșterea gradului de siguranță publică și eficientizarea modului de supraveghere a executării măsurilor dispuse de organele judiciare, un deziderat...

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...
Ultima oră
Pe aceeași temă