16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Pele, mesaj pentru medicii care l-au ajutat să depășească un moment greu

Legenda fotbalului Pele a adus un omagiu personalului medical care l-a îngrijit după o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori la colon.

Pele, în vârstă de 80 ani, a postat o fotografie pe reţelele de socializare, în care poate fi văzut zâmbind alături de doi asistenţi de la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo.

„Fiinţa umană este uimitoare. Există profesii care cer un exerciţiu zilnic de solidaritate, dragoste faţă de aproapele tău şi bunătate”, a scris Pele în mesajul care însoţeşte fotografia respectivă.

„Mulţumiri asistenţilor Alessandro şi Leandro, care au grijă de mine în fiecare zi. Împreună suntem o echipă invincibilă”, a adăugat fostul fotbalist.

Pele a fost operat pe 4 septembrie, după ce i-a fost depistată o tumoră la colon, cu ocazia unui control medical de rutină.

Fostul star al echipelor FC Santos şi New York Cosmos este singurul jucător care a cucerit Cupa Mondială de trei ori şi este considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din toate timpurile.

El a marcat un număr record de 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri disputate în timpul carierei sale sportive de 21 de ani. Pele a îmbrăcat de 91 de ori tricoul selecţionatei Braziliei, pentru care a înscris 77 de goluri.

Ultima oră
Pe aceeași temă