26.7 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportFotbalPalatul lui Becali, vandalizat. Ce au scris ultrașii pe gard

Palatul lui Becali, vandalizat. Ce au scris ultrașii pe gard

Palatul lui Becali a fost vandalizat de ultrași, suporteri cu care a intrat în conflict după ce l-a demis pe Edi Iordănescu. Antrenorul a fost forțat să rezilieze contractul, chiar dacă avea susținerea fanilor. 

Palatul lui Gigi Becali a fost vandalizat de ultrașii nemulțumiți de plecare antrenorului Edi Iordănescu. Fanii au vrut să se răzbune pe patron și i-au scris mesaje de amenințare pe gardul resedintei sale din Aleea Alexandru, dar și pe zidurile cantonamentului din Berceni. 

Palatul lui Becali, vandalizat: „Mori, Gigi!”

Scandalul dintre Becali și suporteri mocnea de ceva vreme, însă totul a degenerat odată cu plecarea antrenorului Edward Iordănescu, pe care Becali nu l-a mai vrut la conducerea echipei. Nemulțumiți de decizia patronului, suporterii, „înarmați” cu vopsea neagră, au „descins” la reședința din Aleea Alexandru și i-au mâzgâlit pereții. De fapt, vorbim despre gardul care imprejmuieste proprietatea și pe care au scris mesaje de amenințare: „Pleacă! Mori, Gigi!” La fel s-a întâmplat și cu zidurile cantonamenului din Berceni unde fanii au scris „Satana, pleacă!”

Gigi Becali: „Să facă pușcărie!”

Becali e foc și pară. El a declarat, luni, că vrea ca suporterii care i-au scris mesaje pe gardul reşedinţei lui din Aleea Alexandru şi pe zidurile cantonamentului din Berceni să facă puşcărie. „Ameninţări! Am chemat, miliţia, am chemat procuratura, o să vadă criminalistica despre ce e vorba, le-am spus toată situaţia. Le-am spus că am vorbit cu Mustață şi că mi-a spus că au vrut aseară să vină la mine acasă. Deci e clar, este o chestie de teamă dacă voiau noaptea…. El zice că i-a oprit. Era linişte până când a venit el de la puşcărie, acum a început cu d-astea. Eu administrez o societate şi plătesc statului român taxe şi impozite. Nu vreau decât linişte. Nu vreau să am de-a face cu voi, nu mă interesează. Mesaje de amenințare, că voiau să vină acasă… Lasă, mă, că vine miliţia, vine procurorul, vine criminalistica… Şi acolo, şi aici, reclamaţii, dosar, plângere penală şi gata! Acum o să vezi, penal, o să ia pe camere să vadă cine e. Vreau să răspundă penal, nu vreau să-i iert, vreau puşcărie să facă, ca să stea acasă liniştiţi!”, a spus Becali.

Poliţia a deschis o anchetă după ce gardul reşedinţei din Aleea Alexandru a lui Gigi Becali a fost vandalizat de fanii nemulțumiți de plecarea antrenorului Edward Iordănescu. În acest caz se fac cercetări pentru distrugere şi ameninţare, scrie news.ro.

FCSB a anunţat oficial, duminică, despărţirea de antrenorul Edward Iordănescu care, sub presiunea patronului, a acceptat rezilierea contractului. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă