25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportFotbalOvidiu Hațegan revine pe teren după operația la inimă! La ce meci...

Ovidiu Hațegan revine pe teren după operația la inimă! La ce meci a fost delegat arbitrul român

După mai bine de un an de zile, Ovidiu Hațegan va conduce din nou la centru un meci oficial. Arbitrul în vârstă de 42 de ani a fost delegat de CCA la partida Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara, manșa tur a barajului de promovare în Liga 2.

Hațegan va fi ajutat de asistenții Sebastian Gheorghe și Alexandru Corb, iar cel de-al patrulea oficial va fi Mircea Ardelean. Observator de arbitri va fi Ioan Onicaș.

Meciul se va juca sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18:00.

La finalul lunii martie a anului trecut, Ovidiu Hațegan a suferit un infarct miocardic acut la finalul unui antrenament. Intervenția chirurgicală a fost una cu succes, centralului fiindu-i montat un stent. La momentul acela, Hațegan se afla inclusiv pe lista arbitrilor care urmau să facă deplasarea în Qatar pentru Campionatul Mondial spre finalul anului.

Acesta a avut nevoie de o perioadă de recuperare, dar și-a reluat activitatea în camera VAR la doar 3 luni după operația prin care a trecut, la Supercupa României, primul meci cu sistem VAR în fotbalul românesc. Ulterior s-a aflat în camera VAR și la meciuri importante pe plan european.

Ultimul meci oficial pe care Ovidiu Hațegan l-a condus la centru a fost Olympique Lyon – FC Porto, 1-1, disputat pe 17 martie 2022, în Europa League. Pe 20 aprilie, anul acesta, Ovidiu a fost invitat de UTA să arbitreze un joc-școală între echipa de seniori și cea Under 18.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...

Klaus Iohannis participă la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa, în perioada 17-18 aprilie 2024, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, Regatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă