16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbal„Noul Haaland”, ofertat de Paris Saint-Germain

„Noul Haaland”, ofertat de Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile golgheterului danez al echipei Atalanta Bergamo, Rasmus Hojlund, supranumit „noul Erling Haaland”.

Potrivit presei sportive din Spania, PSG nu vrea să ofere mai mult de 50 de milioane de euro pentru tânărul internaţional danez (20 ani) şi aşteaptă acum răspunsul clubului italian, de care Hojlund este legat prin contract până în 2027.

În cursa pentru tânărul atacant danez se mai află, de asemenea, Manchester United, care a făcut o ofertă de 50 de milioane euro pentru transferul lui Rasmus Hojlund. Propunerea englezilor conţine şi bonusuri suplimentare de 10 milioane de euro, în funcţie de performanţe.

Internaţionalul danez (6 selecţii, 6 goluri) a semnat în vara anului trecut cu Atalanta, care l-a cumpărat cu 17 milioane de euro de la formaţia austriacă Sturm Graz. În sezonul trecut, Hojlund a înscris 9 goluri în 32 de meciuri disputate în Serie A.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google New

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă