16.8 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeSportFotbalNEWS ALERT. Paris Saint-Germain l-a suspendat pe Lionel Messi. Motivul invocat de...

NEWS ALERT. Paris Saint-Germain l-a suspendat pe Lionel Messi. Motivul invocat de clubul francez

Formația franceză Paris Saint-Germain a hotărât să îl suspende pe Lionel Messi pentru o perioadă de două săptămâni, după ce superstarul argentinian a plecat fără acordul clubului în Arabia Saudită, acolo unde este ambasador al turismului.

Campionul mondial a fost suspendat pentru două săptămâni cu efect imediat. În această perioadă, Messi nu va putea să joace sau să se antreneze şi nu va fi plătit.

Superstarul argentinian va rata astfel următoarele două meciuri de campionat, cu Troyes, programat pentru duminică, şi împotriva lui AC Ajaccio, de pe 13 mai. El ar putea reveni pe 21 mai, la meciul cu Auxerre.

 

Decizia luată de șefii lui PSG ar putea reprezenta o ruptură definitivă între formația din hexagon și Messi, al cărui contract urmează să expire peste numai două luni.

Până acum, cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord pentru prelungirea înțelegerii, iar marile cluburi europene îl „vânează” pe argentinian. Favorită în această cursă este FC Barcelona, revenirea în Spania fiind o opțiune pe placul lui Lionel Messi și al soției Antonela Roccuzzo.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Trafic feroviar întrerupt – Patru trenuri au staționat peste noapte

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar de călători a fost întrerupt în cursul nopţii pe Magistrala 200,...

Un tânăr a murit la Suceava după un accident grav de motocicletă

 Potrivit acestora, motocicleta a ieşit în afara părţii carosabile, iar ambele victime au fost găsite în stare de inconştienţă. ...

Metoda prin care Italia încearcă să acopere datoria externă uriașă

 Planul face parte din eforturile prim-ministrului Giorgia Meloni de a ţine sub control a doua cea mai mare datorie publică din zona euro,...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies