8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalNaționala Under-19 a încheiat Turul de Elită cu o victorie în fața...

Naționala Under-19 a încheiat Turul de Elită cu o victorie în fața Croației! Elevii lui Adrian Dulcea au ratat calificarea la EURO

Selecţionata României Under-19 a încheiat Turul de Elită al Campionatului European de fotbal cu o victorie cu 1-0 obținută în fața Croației, la Varazdin. Unicul gol al partidei a fost reuşit în minutul 73 de Rareş Pop.

Unicul gol al confruntării de astăzi cu gazda miniturneului de calificare, Croația, a fost reușit de Rareș Pop în minutul 73 al meciului.

După acest succes, România încheie pe locul secund grupa de calificare, la egalitate de puncte cu liderul Turcia, dar diferența este făcută de rezultatul din meciul direct, unde Turcia s-a impus cu 2-0, astfel încât România ratează șansa de a merge la EURO U19.

România a debutat cu stângul, fiind învinsă de Turcia cu 2-0, după care a câştigat meciurile cu Germania (3-2) şi Croaţia (1-0).

În 2025, turneul final va fi găzduit de România.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă