19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalNaționala U20 a României, înfrângere drastică în fața Norvegiei. Elevii lui Curelea...

Naționala U20 a României, înfrângere drastică în fața Norvegiei. Elevii lui Curelea au pierdut cu 5-0

Naționala Under-20 a României a pierdut cu scorul de 5-0 în fața selecționatei similare a Norvegiei, luni seara, la Fredrikstad, în Elite League.

Norvegienii s-au impus prin golurile marcate de Jesper Gregersen (19, 41), Oskar Siira Siversten (50), Bryan Benjamin Fiabema (66) şi Oliver Johansen Braude (81, penalty), într-un meci pe care l-au dominat copios.

România şi Norvegia s-au mai întâlnit de două ori până acum în Elite League U20, norvegienii câştigând ambele partide. A fost 2-1 în martie 2022, la Ploieşti, şi 4-0 în martie anul acesta, la Stavanger.

În alt meci jucat luni, Germania a dispus de Cehia cu 4-2.

Germania conduce în clasament, cu 8 puncte (3 jocuri), urmată de Italia, 7 puncte (3 j), Norvegia, 6 puncte (2 j), România, 6 puncte (4 j), Polonia, 4 puncte (3 j), Portugalia, 3 puncte (3 j), Anglia, 0 puncte (1 j), Cehia, 0 puncte (4 j).

România venea după o victorie în fața Anglia, scor 2-0, la Bucureşti.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă