10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportFotbalNaționala de fotbal a României va disputa două meciuri amicale cu Slovenia...

Naționala de fotbal a României va disputa două meciuri amicale cu Slovenia și Republica Moldova

Echipa de fotbal a României va disputa două meciuri amicale în luna noiembrie cu Slovenia şi Republica Moldova, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

“Reprezentativa României va disputa pe final de an două partide de verificare contra Republicii Moldova şi Sloveniei. Cele două meciuri din noiembrie vor fi ultimele jocuri de pregătire ale naţionalei României înainte de startul preliminariilor EURO 2024”, se precizează pe site-ul citat, potrivit agerpres.ro.

Partida cu Slovenia se va disputa pe Cluj Arena din Cluj-Napoca la 17 noiembrie, în timp ce întâlnirea cu Republica Moldova este programată la 20 noiembrie, pe Stadionul Zimbru din Chişinău. Orele de start ale celor două meciuri vor fi stabilite de UEFA şi anunţate ulterior.

Naționala de fotbal a României va disputa două amicale cu Slovenia și Republica Moldova, până atunci urmând să joace în UEFA Nations League

Ultimul duel al naţionalei României cu Slovenia a avut loc în august 2012, un meci amical, la Ljubljana, scor 3-4, goluri Papp, Torje şi Grozav. Iar cel mai recent meci contra Moldovei, tot un joc de verificare, s-a disputat în februarie 2007, la Bucureşti, scor 2-0, goluri Mazilu şi Mutu.

Până la amicalele din noiembrie, “tricolorii” mai au de disputat două meciuri oficiale, în luna septembrie, în grupa din UEFA Nations League, în Finlanda, pe 23 septembrie, şi acasă, pe 26 septembrie, pe stadionul Giuleşti, contra Bosniei-Herţegovina.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă