13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalMeci dramatic la Ploiești. FC Hermannstadt o învinge pe Chindia cu două...

Meci dramatic la Ploiești. FC Hermannstadt o învinge pe Chindia cu două goluri marcate pe final

FC Hermannstadt a învins-o dramatic pe Chindia Târgovişte, cu scorul de 2-1, duminică, în deplasare, la Ploieşti, într-un meci contând pentru play-out-ul Ligii 1.

Chindia a deschis scorul prin Daniel Popa, în minutul 15, iar echipa antrenată de Anton Petrea a avut două şanse bune de a se desprinde pe tabelă, însă croatul Letica s-a opus la şuturile lui Daniel Popa (69) şi Daniel Neguţ (71).

Sibienii au reuşit să întoarcă scorul în ultimul sfert de oră al partidei. Egalarea a survenit în minutul 79, când mingea deviată de fundaşul Esteban Orozco a fost respinsă de portarul Cătălin Căbuz după ce a depăşit linia porţii. A fost nevoie de arbitraj video pentru a decide că a fost gol valabil.

Golul victoriei a fost marcat de fundaşul stânga Raul Opruţ, care a reluat din voleu mingea centrată de fundaşul dreapta Mihai Butean.

Gabriel Iancu (FC Hermannstadt) a primit cartonaşul roşu (90+1), după ce a fost înlocuit, pentru injurii adresate spectatorilor, după ce a fost insultat la rândul său. Chindia a avut şansa egalării, dar Letica a respins mingea trimisă din lovitură liberă de Popa (90+6).

În sezonul regulat, cele două echipe au remizat la Ploieşti, 1-1, iar Chindia a câştigat în deplasare cu 1-0.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă