16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalMeci dramatic în Giulești! Dinamo Kiev, învinsă în prelungiri de Beșiktaș

Meci dramatic în Giulești! Dinamo Kiev, învinsă în prelungiri de Beșiktaș

Dinamo Kiev a fost învinsă cu scorul de 3-2 de Beşiktaş Istanbul, pe Stadionul Giuleşti, în prima manşă a play-off-ului Europa Conference League.

Formația turcă a condus cu 1-0 şi 2-1, dar Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a revenit pe tabelă de fiecare dată.

Mikola Şaparenko (60) şi Nazar Voloşin (66) au înscris golurile echipei pregătite de Mircea Lucescu, în timp ce pentru Beşiktaş au punctat camerunezul Vincent Aboubakar (40 – penalty) şi gambianul Omar Colley (64).

Beşiktaş, echipă pe care Mircea Lucescu a pregătit-o în perioada 2002-2004, s-a impus printr-un gol marcat de kazahul Baktior Zainutdinov, în minutul 90+5.

Returul va avea loc pe 31 august, la Istanbul.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă