19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalMauro Icardi și-a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume. Suma astronomică...

Mauro Icardi și-a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume. Suma astronomică plătită de fotbalistul argentinian

Internaţionalul argentinian Mauro Icardi, care în acest moment evoluează la formația turcă Galatsaray Istanbul, şi-a achiziționat ultimul model de Rolls-Royce Boat Tail, livrat până în prezent în doar trei exemplare.

Cu un preţ de pornire de 393.0000 euro, modelul livrat lui Icardi, denumit Boat Tail, după forma din spate asemănătoare cu pupa unei bărci, este estimat la nu mai puţin de 26 milioane euro.

Boat Tail este considerată cea mai scumpă maşină nouă din lume, fiind concepute special pentru acest model 1813 piese, axat pe modelul Phantom. Unul din aceste trei exemplare concepute până în prezent a fost livrat unui industriaş din afaceri cu perle, un altul cuplului Jay-Z – Beyonce, iar al treilea lui Mauro Icardi.

Luxul absolut este cuvântul care defineşte Boat Tail, cu tapiţerie roz cu fire de aur, inserţii de lemn negru regal, o grilă din aur roz, iar producerea unui astfel de exemplar necesită patru ani pentru a fi asamblat în totalitate manual. Sub capotă se află un motor V12 de 6,7 litri, care dezvoltă 600 cai putere.

Pe locurile din spate, proprietarul are la dispoziţie un serviciu de tacâmuri din argint şi farfurii din porţelan de Christofle, toate asortate cu tonul maşinii.

Icardi s-a transferat în această vară definitiv la Galatasaray Istanbul de la echipa franceză Paris Saint-Germain.

În 26 de meciuri disputate pentru gruparea din Istanbul, Icardi a reuşit să înscrie 23 de goluri, care au contribuit la titlul cucerit de Galata în sezonul trecut.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

100 de arestați la Boston după o manifestație pro-Palestina

Aproximativ 100 de persoane considerate a fi manifestanţi pro-palestinieni au fost arestate sâmbătă dimineaţa în campusul unei universităţi din Boston şi tabăra lor a...

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...
Ultima oră
Pe aceeași temă