18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbal„Lupii galbeni” au făcut spectacol în Bănie. Petrolul, victorie clară împotriva Universității...

„Lupii galbeni” au făcut spectacol în Bănie. Petrolul, victorie clară împotriva Universității Craiova

Petrolul Ploieşti s-a impus în fața Universității Craiova cu scorul de 3-1, duminică seara, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa a 13-a a Ligii 1.

Petrolul a reușit să stopeze seria celor șase meciuri fără victorie în Bănie, unde a depășit-o clar pe Universitatea Craiova.

După o primă repriză albă, „lupii galbeni” au deschis scorul în minutul 57 prin Alexandru Musi. Gheorghe Grozav a majorat diferenţa în minutul 70, dar Universitatea a redus din handicap prin Jasmin Kurtic, care a transformat un penalty obținut de Alexandru Creţu. Acesta a fost primul gol al slovenului în Liga 1.

Revenit pe gazon după îndelungă absenţă cauzată de o accidentare, fundaşul Marian Huja a securizat victoria ploieștenilor în minutul 90+2, cu un gol marcat cu capul, la un corner.

După acest succes, „lupii galbeni” acumulează 19 puncte și urcă pe poziția a 6-a. Cu 22 de puncte, oltenii rămân pe locul 4.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Gabriela Firea pregătește o concurență serioasă pentru Nicușor Dan în Alegerile Locale

Depunerea candidaturii reprezentantului PSD pentru functia de primar general al capitalei, in Bucuresti, 28 aprilie 2024. Inquam Photos / Octav Ganea

Alegerea Care Controlează Viitorul Copilului

Una dintre primele și cele mai importante decizii pe care le iau părinții după nașterea unui copil este modul în care vor hrăni...

Ce poți face în cea mai lungă vacanță școlară?

În perioada de dinaintea celei mai lungi vacanțe școlare din ultimele Sărbători de Paști, părinții au luat cu asalt agențiile de turism pentru a-i...
Ultima oră
Pe aceeași temă