3.9 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSportFotbal„Lupii galbeni” au făcut spectacol în Bănie. Petrolul, victorie clară împotriva Universității...

„Lupii galbeni” au făcut spectacol în Bănie. Petrolul, victorie clară împotriva Universității Craiova

Petrolul Ploieşti s-a impus în fața Universității Craiova cu scorul de 3-1, duminică seara, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa a 13-a a Ligii 1.

Petrolul a reușit să stopeze seria celor șase meciuri fără victorie în Bănie, unde a depășit-o clar pe Universitatea Craiova.

După o primă repriză albă, „lupii galbeni” au deschis scorul în minutul 57 prin Alexandru Musi. Gheorghe Grozav a majorat diferenţa în minutul 70, dar Universitatea a redus din handicap prin Jasmin Kurtic, care a transformat un penalty obținut de Alexandru Creţu. Acesta a fost primul gol al slovenului în Liga 1.

Revenit pe gazon după îndelungă absenţă cauzată de o accidentare, fundaşul Marian Huja a securizat victoria ploieștenilor în minutul 90+2, cu un gol marcat cu capul, la un corner.

După acest succes, „lupii galbeni” acumulează 19 puncte și urcă pe poziția a 6-a. Cu 22 de puncte, oltenii rămân pe locul 4.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

AUR va organiza un Congres extraordinar pe data de 2 decembrie la Alba Iulia

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate...

Cel puțin doi morți și opt răniți, într-un atac în Ierusalim

Două persoane au fost ucise şi alte opt au fost rănite, dintre care cinci grav, în această dimineaţă, într-un atac cu arme de foc...

De azi intră în vigoare Sistemul de Garanție – Returnare. Ce presupune

Sistemul de Garanţie-Returnare (SGR) devine funcţional în România, începând de astăzi, ocazie cu care ţara noastră va deţine al doilea cel mai mare sistem...
Ultima oră
Pe aceeași temă