18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalLPF a amânat partida dintre Poli Iași și Sepsi OSK. Ce se...

LPF a amânat partida dintre Poli Iași și Sepsi OSK. Ce se întâmplă cu Farul – Universitatea Craiova

Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea meciului dintre Poli Iaşi şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, programat iniţial să se dispute duminică, 27 august, de la ora 13:00.

Partida a fost reprogramată pentru data de 19 octombrie 2023, precizează LPF pe site-ul său oficial.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Universitatea Craiova nu a fost amânat și se va disputa duminică, 27 august, de la ora 21:30, aşa cum s-a stabilit iniţial.

Sepsi OSK solicitase amânarea partidei pentru a putea pregăti mai bine manşa secundă din play-off-ul Europa Conference League, care va avea loc pe 31 august, în deplasare, cu echipa norvegiană Bodoe/Glimt. În prima manşă, desfăşurată joi seara, la Sfântu Gheorghe, rezultatul a fost egal, 2-2.

Sepsi OSK şi-a amânat şi meciul din etapa a cincea, cu CFR Cluj (reprogramat pentru 9 septembrie), în deplasare, pentru pregăti manşa secundă din turul al treilea preliminar din Europa Conference League.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...
Ultima oră
Pe aceeași temă