13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalLegenda braziliană Adriano a “spart” 13.000 de lire sterline pe 18 prostituate...

Legenda braziliană Adriano a “spart” 13.000 de lire sterline pe 18 prostituate pentru a se înveseli după ce transferul a picat în ultimul moment

Fostul star de la Inter Milano, Adriano, s-a înveselit după un transfer eșuat. Acesta a cheltuit 13.000 de lire sterline pe 18 prostituate, notează The Sun.

În vârstă de 40 de ani, transferul către Le Havre a căzut în 2015, după ce a părăsit echipa braziliană Atletico Paranaense anul precedent.

Echipa din Ligue 2 i-a oferit internaționalului brazilian, cu 48 de selecții, un contract pe Stade Oceane, Adriano fiind de acord cu înțelegerea. Dar schimbarea propusă s-a prăbușit în ultimul moment.

Potrivit publicației braziliene Extra, câștigătorul Copa America din 2004 s-a consolat în singurul mod în care o știa să facă. A cheltuit banii pe prostituate.

Ei afirmă că Adriano a zburat din Franța înapoi la Rio de Janeiro, unde a „spart” 13.000 de lire sterline pe 18 prostituate.

El a dus grupul de femei la o petrecere privată la Motel Vip’s, unde a cheltuit încă 8.600 de lire sterline până la primele ore ale dimineții.

Adriano este cunoscut pentru astfel de ieșiri.

Anul trecut, atacantul și-a vândut casa și toate bunurile sale, cu excepția medaliilor sale, și s-a mutat într-un hotel de lux, unde plătește 10.000 de lire sterline pe lună.

Și chiar luna trecută, Adriano ar fi refuzat să i se pună etilotestul după ce a fost prins la volan fără permis.

Rapoartele locale spun că refuzul de a face un test de alcoolemie, care este considerat o infracțiune gravă conform regulilor Braziliei, implică o amendă de aproape 500 de lire sterline și o interdicție de 12 luni de a conduce.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat despre incident: „Fostul jucător de la Flamengo Adriano Leite Ribeiro, a fost oprit la primele ore ale zilei de duminică pe o strada numită Avenida Lucio Costa din Barra da Tijuca și a refuzat să facă un test de alcoolemie.

„Când au fost verificate documentele pe care avea asupra lui, poliția a descoperit că i-a fost suspendat permisul de conducere. Vehiculul lui Adrian a fost confiscat pe loc. Și-a recuperat mașina doar după ce a sosit un șofer căruia i-a fost permis să o conducă.”

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...

Doi polițiști de frontieră, răniți într-o acțiune de prindere a unor migranți

Doi poliţişti de frontieră din Timiş au fost răniţi noaptea trecută, în timp ce executau o acţiune de prindere în flagrant a unor călăuze...

VIDEO. Mesajul Patriarhului Daniel de Înviere. “Sfintele Paşti sunt sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis un mesaj de Sfintele Paști, evidențiind semnificația profundă a Învierii Domnului pentru credincioși. În cuvintele sale, Patriarhul subliniază...
Ultima oră
Pe aceeași temă