18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbal„Lanterna roșie”, mai puternică decât Farul. Dinamo, victorie surprinzătoare pe terenul campioanei

„Lanterna roșie”, mai puternică decât Farul. Dinamo, victorie surprinzătoare pe terenul campioanei

Campioana en titre Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel, pe teren propriu, de „codașa” Ligii 1, Dinamo, cu scorul de 2-0, în epilogul etapei a 25-a.

După ce etapa trecută o încurcase în deplasare pe FCSB, scor 1-1, Farul s-a văzut depășită la Ovidiu de ultima clasată. Dinamo a deschis scorul în minutul 29 prin fundaşul nord-macedonean Darko Velkovski, după lovitura liberă executată de bulgarul Gheorghi Milanov.

Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic şi-a dublat avantajul în debutul reprizei secunde, prin Dennis Politic (48), care a împins în plasă mingea centrată de Domagoj Pavicic.

Elevii lui Gică Hagi au încercat să reducă din handicap, dar Ionuţ Larie și Constantin Grameni au trecut puțin pe lângă gol.

După acest succes, Dinamo a egalat-o la puncte pe FC Botoșani, dar rămâne pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, datorită golaverajului.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă