15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalJordan Henderson a semnat cu Ajax Amsterdam. Fostul căpitan al lui Liverpool...

Jordan Henderson a semnat cu Ajax Amsterdam. Fostul căpitan al lui Liverpool nu s-a adaptat în Arabia Saudită

Fostul căpitan al lui Liverpool, mijlocaşul englez Jordan Henderson, s-a înțeles cu formația olandeză Ajax Amsterdam și va evolua pentru „lăncieri” în următori doi ani și jumătate.

Ajuns la 33 de ani, Henderson a semnat un angajament pentru doi ani şi jumătate, până la 30 iunie 2026, cu Ajax Amsterdam.

„Noi ne doream un mijlocaş experimentat cu calităţi de lider. Jordan Henderson este acest tip de jucător”, a precizat într-un comunicat de presă antrenorul John van’t Schip.

Sursă: ajax.nl

Nu s-a adaptat în Arabia Saudită

Henderson nu s-a adaptat şi a decis să pună capăt înţelegerii sale pe trei ani cu Al-Etiffaq, antrenată de compatriotul său Steven Gerrard, cu care a fost coechipier la Liverpool.

În vara trecută, Jordan Henderson s-a despărţit de FC Liverpool, echipă la care a jucat timp de 12 ani, pentru a evolua în Arabia Saudită.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă