16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalIanis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers

Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers

Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers în partida câştigată în deplasare de echipa sa, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Hibernian FC.

Rangers a deschis scorul prin James Tavernier (32), iar Hagi a majorat apoi avantajul oaspeţilor în minutul 55, când a marcat primul său gol din acest sezon, cu un şut cu piciorul stâng din interiorul careului.

Fiul legendarului Gheorghe Hagi fost titular în acest joc şi a rămas pe teren până în minutul 74, când a fost înlocuit cu Alex Lowry.

Elevii antrenorului Michael Beale au mai punctat încă o dată în minutul 82, prin Todd Cantwell, înainte ca Hibernian să reuşească golul de onoare în timpul adiţional, prin Paul Hanlon (90+3).

Ianis Hagi a revenit pe gazon la sfârşitul lunii ianuarie, după o pauză forţată de un an, din cauza unei grave accidentări la genunchiul drept.

Precedentul gol înscris de către Ianis Hagi data din sezonul 2021-2022. Pe 18 ianuarie 2022, fiul „Regelui” marca în remiza dintre Aberdeen – Rangers, scor 1-1. 

Glasgow Rangers ocupă locul secund în clasament, la opt puncte distanţă de rivala Celtic Glasgow, care şi-a asigurat deja titlul de campioană a Scoţiei.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...
Ultima oră
Pe aceeași temă