13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGolurile lui Mitriță și Baiaram au tranșat derby-ul Băniei. Universitatea a învins-o...

Golurile lui Mitriță și Baiaram au tranșat derby-ul Băniei. Universitatea a învins-o pe FCU Craiova

Universitatea Craiova a câștigat derby-ul Băniei cu FCU 1948 Craiova cu scorul de 2-1, în ultima etapă a sezonului regular.

FCU Craiova, cu Nicolo Napoli din nou pe banca tehnică, a deschis scorul în prelungirile primei reprize prin Aurelian Chiţu, după o minge respinsă greşit de Mihai Căpăţînă.

Universitatea a restabilit egalitatea în minutul 70 prin Alexandru Mitriță, care l-a lobat pe portarul Robert Popa.

Elevii bulgarului Ivailo Petev și-au trecut în cont toate cele trei puncte grație reușitei lui Baiaram, care în minutul 77 a reluat cu capul mingea centrată de Cîmpanu.

După acest succes, Universitatea termină sezonul regular pe poziția a patra, cu 49 de puncte. După înjumătățire, echipa finanțată de Mihai Rotaru va avea 25 de puncte.

De cealaltă parte, FCU rămâne pe locul 13, cu 31 de puncte, și va lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă