18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Sexy-profesoara fotbaliștilor se destăinuie

GALERIE FOTO. Sexy-profesoara fotbaliștilor se destăinuie

Supranumită „sexy-profesoara fotbaliștilor”, Sara Duque consideră că succesul în meseria ei constă în crearea de legături și conexiuni la un nivel mai personal cu studenții.

Deși multe iubite și soții ale jucătorilor sunt geloase pe frumusețea Sarei și le-au interzis partenerilor să lucreze cu ea, profesoara de limbi străine din Premier League a dezvăluit că o parte importantă a jobului ei o reprezintă construirea de relații și legături cu clienții săi și cu familiile acestora.

Duque a fost aleasă pe sprânceană pentru a le preda limba engleză fotbaliștilor străini care evoluează în Premier League. Tânăra poate vorbi engleză, germană, spaniolă, franceză, italiană și portugheză și numără printre clientela ei sportivi ca Julian Alvarez de la Manchester City și Richarlison de la Tottenham.

Însă abilitățile lingvistice nu sunt singurul ei atu, frumusețea răpitoare fiind cea care i-a adus peste 270.000 de urmăritori pe Instagram. Șatena postează în mod frecvent fotografii din viața de zi cu zi, fie din tribunele unui stadion de fotbal, alături de elevii ei celebri, fie din vacanțe, îmbrăcată sumar în costume de baie și etalându-și corpul voluptos.

Recent, ea a postat o fotografie cu noul ei elev, viitorul atacant al lui Real Madrid, Endrick. Tânărul de 17 ani a fost curtat de cluburi din întreaga lume înainte de a opta, în cele din urmă, să se alăture „galacticilor”. Real Madrid a vrut cu disperare să obțină semnătura brazilianului și a plătit pentru acesta 60 de milioane de euro.

În postarea de pe Instagram, ce o înfățișa alături de Endrik, profesoara a scris: „Cea mai satisfăcătoare parte a meseriei mele sunt legăturile incredibile pe care le formez cu studenții mei și cu familiile lor. Este partea umană care face ca totul să merite cu adevărat. Sunt binecuvântată și recunoscătoare pentru magia acestor momente”.

Fost avocat sportiv, Sara și-a abandonat cariera juridică pentru a deveni „antrenoare de limbi străine” la FC Porto, în 2019. Cu toate acestea, ea a părăsit clubul lusitan după doar un sezon pentru a-și înființa propria companie. Tânăra de origine portugheză susține că îi poate ajuta pe fotbaliști să învețe rapid o limbă străină, folosind o serie de tehnici speciale de memorare.

Scriind pe rețelele de socializare, Sara a spus: „În fotbal, comunicarea clară între jucători este esențială pentru a executa strategii, pentru a lua decizii într-o fracțiune de secundă și pentru a atinge obiectivele echipei”.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă