22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Sara Duque e sexy-profesoara fotbaliștilor

GALERIE FOTO. Sara Duque e sexy-profesoara fotbaliștilor

Fosta Miss Portugalia Sara Duque le predă lecții de limba engleză fotbaliștilor străini care evoluează în Premier League. Pe lângă faptul că este avocat de meserie și vorbește perfect în cinci limbi străine, tânăra de 30 de ani pune pe jar soțiile și iubitele elevilor săi, datorită frumuseții ei.

Sexy-profesoara este născută în Portugalia și vorbește fluent în portugheză, engleză, germană, franceză și spaniolă, iar în ultima vreme s-a specializat în a-i ajuta pe jucătorii străini să se acomodeze mai repede în Premier League, din punct de vedere lingvistic.

„În fotbal, comunicarea clară între jucători este esențială pentru executarea strategiilor, luarea deciziilor într-o fracțiune de secundă și atingerea obiectivelor echipei. La fel, în viață, comunicarea eficientă ne poate ajuta să construim relații, să rezolvăm probleme și să ne dezvoltăm în noi culturi. De la câștigarea Cupei Mondiale până la învățarea unei noi limbi, talentul elevilor mei nu are limite”, a scris Sara pe Instagram.

Deși jucătorii și antrenorii sunt încântați de rezultatele obținute cu Sara, soțiile și prietenele acestora nu sunt atât de fericite, fiind geloase pe profesoara care îi înnebunește pe fotbaliști. Acestea se tem că din cauza aspectului ei fizic jucătorii ar putea fi atrași de alte lucruri, nu de studiul și perfecționarea limbii.

Unul dintre cei mai recenți elevi de-ai ei este Julian Alvarez, atacantul celor de la Manchester City, campion mondial cu naționala Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. „Progres impresionant, într-o perioadă atât de scurtă. Sunt foarte mândră de elevul meu!”, este un mesaj postat de Sara în timp ce apare într-o fotografie alături de jucător.

Fosta Miss Portugalia are o mulțime de elevi și susține că succesul metodei ei de predare a limbii engleze constă într-o formulă specială, prin folosirea mai multor tehnici de memorare, axându-se în special pe anumite elemente esențiale din lumea sportului.

Inițial, Sara și-a început cariera ca avocat sportiv în Belgia, iar apoi a urmat un program de masterat la Real Madrid Graduate School din Spania, unde a obținut o diplomă în psihologie sportivă și mental coaching.

Sara și-a specializat abilitățile de mental coaching în Statele Unite ale Americii, iar apoi a decis să se întoarcă în Europa și să înceapă să lucreze în fotbal.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...

COMUNICAT DE PRESĂ „SPITALUL FOIȘOR” DESPRE STAREA PACIENTULUI FLORIN PIERSIC

Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul...
Ultima oră
Pe aceeași temă