13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Mauro Icardi, aproape de retragere, după ce a aflat de...

GALERIE FOTO. Mauro Icardi, aproape de retragere, după ce a aflat de boala Wandei

Wanda Nara a recunoscut recent că suferă de leucemie și a dezvăluit, în cadrul unui show de televiziune italian, reacția pe care a avut-o soțul său, Mauro Icardi, când a aflat cumplita veste.

Prezentă în calitate de concurent la varianta italiană a emisiunii „Dancing with the Stars”, argentinianca Wanda Nara a explicat că atunci când a fost diagnosticată cu leucemie, fotbalistul lui Galatasaray a avut un adevărat șoc. „Chiar înainte de a sărbători 10 ani împreună, când am fost diagnosticată cu această boală, îmi amintesc că eram în spital, m-am trezit la 4 dimineața și l-am găsit pe Mauro cu telefonul în timp ce căuta tratamente în toată lumea. A înnebunit, nu putea să doarmă. (…) Atunci înțelegi când ți se spune ‘la bine și la rău, la sănătate și la boală’. Viața te duce în situații în care vezi ce înseamnă dragostea adevărată”, a spus aceasta.

Sexy-impresara a continuat: „Am trecut prin multe împreună. Acum, când nu mai sunt prin preajmă, vine de la antrenamente și apoi își petrece timpul cu copiii, mă ajută foarte mult”.

Wanda Nara - Image
Wanda Nara - Romanian Libera Image
Wanda Nara - Picture - Romania Libera

În urmă cu două săptămâni, Wanda a povestit cum a aflat despre boală. „Am aflat la televizor. Nimeni nu a vrut să-mi spună. Nu aveau un diagnostic. Analiza finală mi-a venit acum câteva zile”, a declarat blondina, care recent și-a lansat o piesă muzicală.

Conform spuselor sale, vestea l-a afectat atât de mult pe Icardi, încât atacantul de 30 de ani a vrut să renunțe la fotbal. „Tratamentul este cu medicamente și este foarte lent. (…) Familia mea a fost distrusă când a aflat. Mauro a vrut să renunțe la carieră, Zaira (n.r. sora ei) s-a întors din vacanță, iar mama mea era întinsă pe jos”, a adăugat ea, subliniind sprijinul pe care l-a primit din partea celor dragi.

Wanda Nara - Romanialibera.ro
Image of Wanda Nara
Wanda Nara - Romanian actress and television personality

Pe parcursul ultimului an, Wanda Nara și Mauro Icardi au fost implicați în mai multe scandaluri, cei doi despărțindu-se și împăcându-se în repetate rânduri. Sexy-impresara are un trecut amoros destul de tumultos, inclusiv relația cu Icardi începând într-o notă de scandal. Wanda Nara a fost căsătorită anterior cu Maxi Lopez, fost coechipier și prieten cu Icardi.

Wanda și Icardi au împreună două fete, pe Francesca şi Isabella. Din relația cu primul ei soț, Maxi Lopez, impresara mai are trei copii: Valentino Gaston, Constantino și Benedicto.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă